a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

Parla amb dones professionals d’empreses del teu sector

En el món de l’enginyeria i la tecnologia, on la presència femenina continua creixent, l’Escola d’Enginyeria porta la iniciativa un pas més enllà. A través de la jornada «Dones & Enginyeria», el proper divendres 15 de març, generarem un espai on les estudiants podran parlar i conèixer dones professionals d’empreses del seu sector. L’objectiu és fomentar converses i connexions reals que ajudin a les participants a fer un pas endavant per començar a construir la seva carrera professional.

Pots consultar el programa de la jornada aquí.

Taules rodones i dinar networking amb role-model referents

La jornada, que tindrà lloc el 15 de març de 2024, està dissenyada per oferir un espai únic on les participants poden no només escoltar sinó interactuar amb dones professionals d’empreses del seu sector. A través de taules rodones, sessions de networking i dinar compartit, l’esdeveniment busca crear un entorn de suport on les assistents poden compartir experiències, reptes i consells per navegar i destacar en aquest camps, sovint dominats pels homes.

Podràs conèixer dones professionals com la Júlia Tutusaus  (BCN Drone Center), la Carmen Garrido Antolino (AMB), la Alícia Coca (FGC), la Cristina Cañero (Mitek), la Conxi Pérez (RolldBox Games), la Maria Tomàs (SiPearl) o la Mayra Arnau (ROCHE). Aquí pots consultat totes les dones participants a la fila 0 i les ponentes: https://talent.enginyeriauab.cat/jornada-dones-i-enginyeria-construint-el-futur-2024/dones-top/

Aquesta jornada no només vol posar en relleu el talent femení existent a l’enginyeria i la tecnologia, sinó també obrir portes a noves oportunitats. A través de la interacció directa amb professionals consolidades i perfils més juniors en el camp, les participants podran ampliar la seva xarxa professional, guanyar visibilitat i inspirar-se mútuament per continuar trencant barreres.

Participa de la nostra visió d´un món tecnològic més inclusiu i divers.

Inscripció:

Encoratgem a totes les estudiants, professionals, i empreses interessades a participar en aquesta jornada única.

Per a inscripcions i més informació a:

Comparteix

En un món on la tecnologia està transformant radicalment la nostra manera de comunicar-nos, treballar i socialitzar, l'Escola d'Enginyeria de la UAB es posiciona com un referent en la formació de professionals capaços de mantenir, reparar, innovar i liderar la propera revolució tecnològica. Oferint estudis d'avantguarda com Intel·ligència Artificial, Enginyeria de Dades, Informàtica, Electrònica de Telecomunicació, Sistemes de Telecomunicació, Enginyeria Química, Gestió Aeronàutica, i Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles, l'Escola s'adreça a aquells amb passió per la tecnologia, habilitats matemàtiques, capacitat analítica, i un esperit autodidacte. Ubicada en un dels principals pols tecnològics i industrials del país, amb una densa xarxa d'empreses i centres de R+D, la #EnginyeriesUAB ofereix un ventall de possibilitats al sector estratègic de la indústria, fomentant una col·laboració estreta entre l'academia, el sector empresarial i els centres de recerca per al desenvolupament de l'ensenyament, els projectes i la recerca.